İŞ İLANI DETAYI

KERESTE ATOLYESİNDE 80'LİK ŞERİT MAKİNESİNDE ÇALIŞACAK USTA ARANMAKTADIR . DOLGUN MAAŞ VERİLECEKTİR.AYRICA ÇALIŞMA PERFORMASINA GÖRE PRİM VERİLECEKTİR. İSTENİLİRSE FABRİKA İÇİNDE LOYMANDA KALACAK YER TEMİN EDİLİR.SERVİS+YEMEK+SİGORTA HAKLARI MEVCUTTUR.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıKERESTE ATOLYESİNDE 80'LİK ŞERİT MAKİNASINDA ÇALIŞACAK USTA ARANMAKTADIR ,DOLGUN MAAŞLIDIR,SİGORTA,YEMEK , SERVİS MEVCUTTUR.İSTENİLİRSE FABRİKA İÇİNDE LOJMANDA KALACAK YER TEMİN EDİLİR. PERFORMASINA GÖRE PRİM VERİLECEKTİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (15.04.2004 - 19.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUŞHANE KÖYÜ ANBAR KÖPRÜ MEVKİİ PARSEL SAMSUN ÇARŞAMBA ÇARŞAMBA SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇARŞAMBA İrtibat Bilgileri : İsim : MUHAMMET ALİ Ünvan : İDARİ PERSONEL Telefon : 905517033876 E-posta : mustafa@cakar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : SİGORTA En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17500 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Çarşamba
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905517033876
mustafa@cakar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Samsun İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder