İŞ İLANI DETAYI

Ahşap Lazer Kesimi yapılan Süs eşyalarının boyanmaya hazırlanması Zımparalama ağır sanayi ekipmanı kullanılmıyor el ile basit ufak zımparalama yapılıyor Boyanacak ürün için hazırda bulunan renklerin boya için hazırlanması.Boyanacak Ürünler Kesimci tarafından kesilip hangi renge boyanması gerektiği belirtiliyor , Belirtilen renklere göre , masa başı oturarak boyama yapılacaktır.Gerekli Durumlarda El boyaması yapılan ürünleren Son kat Sprey Boya yapılmasıEl becerisi kuvvetli adaylar tercih sebebidir.Bir hafta deneme süresi vardır.Çalışma saatleri: Hafta içi 09:00- 18:00 Cumartesi 09:00-15:00Saat 12:00-13:00 öğle yemeği molasıMaaş : 18.000 TL Yol : 1000 TLYemek : Çoktan Seçmeli Hazır Sigorta İş Görüşmesi için Sadece ve Sadece 09:00 ve 18:00 Saatleri arasında iletişime geçiniz.Ulaşım : Tiyatro dolmuşu iş yeri önünden geçmektedir , farklı otobüs ve minübüs kullanacak kişiler Bakırlı ışıklarında inip 3 dakika yürüyerek iş yerine ulaşabilir.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTakım Çalışmasına Yaktın , Gerekli durumlarda insiyatif alabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Boyacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Boyacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Boyacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder