İŞ İLANI DETAYI

Antalya Belek İskele Mevkii bölgesinde yer alan Adam & Eve Hotel bünyesinde görevlendirilmek üzere; Harika insanlarla harika işler başardığımız ekibimize katılacak KASAPHANE KISIM ŞEFİ çalışma arkadaşları arıyoruz.


Tercihen otellerde Kasaphane Kısım Şefi pozisyonunda deneyim sahibiAlanında kullanılan malzemeler konusunda bilgi sahibiSorumluluk sahibiHijyen kurallarını bilen, uygulayan ve önem verenMisafir odaklı çalışanİnsan ilişkileri, iletişim ve ikna kabiliyeti gelişmişPozitif ve enerjikGüler yüzlüProblem çözme yeteneği gelişmişTakım çalışmasına yatkınDisiplinli, titiz, ayrıntılara önem verenKurallara uyan, sorumluluk sahibi Antalya ve Serik bölgelerine servisimiz, şehir dışı başvurular için lojman imkânımız bulunmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya ROYAL ADAM & EVE HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder