İŞ İLANI DETAYI

İDE ELEKTRİK, sektöründe lider bir firma olarak, Elektrik İşleri Teknik Ofis Sorumlusu pozisyonu için yetenekli ve deneyimli adaylar aramaktadır.Adıyaman İndere de bulunan deprem konutları şantiyemiz için teknik ofis işlerimizi yürütebilecek, autocad, msoffice programlarına hakim olan 1-5 yıl deneyimli Elektrik Mühendisi veya Elektrik Teknikeri takım arkadaşları aramaktayız.Konaklama şehir merkezinde, şirketimize ait bulunan evde olacak, ulaşım şirket araçları ile sağlanacaktır.


- 1-5 yıl deneyimli,- Autocad ve Ms-Office programlarına hakim,- Daha önce şantiyelerde elektrik projesi teknik ofis işlerinde çalışmış, - Elektrik proje revizyonu, ataşman, asbuilt, ölçülendirme, günlük-haftalık rapor vs gibi konulara hakim- Yakın bölgede ikamet eden veya şehir merkezinde şirketimize ait evde konaklayabilecek,- B sınıfı ehliyetli, - Erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması tercihimizdir.İDE ELEKTRİK olarak, dinamik bir çalışma ortamında yer alacak, yenilikçi ve yetenekli bir takım arkadaşı arıyoruz. Siz de bu niteliklere sahipseniz, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adıyaman
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Adıyaman İDE ELEKTRİK İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Adıyaman Geneli İş İlanları