İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Acil Tıp TeknisyeniŞirket: KAVANLAR İNŞAAT BETON TUR.OTOM.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİKAVANLAR İNŞAAT BETON TUR.OTOM.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ olarak, bünyemizde görevlendirmek üzere Acil Tıp Teknisyeni arıyoruz.


- Üniversitelerin İlk  Yardım  ve  Acil  Tıp Teknisyenliği - Paramedik bölümlerinden mezun,- Tıbbi Müdahale ve İlk Yardım konularında bilgi ve tecrübeye sahip,- İyi derecede iletişim becerilerine sahip, - Takım çalışmasına yatkın, - Sorumluluk sahibi ve dikkatli,- Hızlı karar verme ve  sakin kalma yeteneğine sahip olmak,- İş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi sahibi, - Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek. Görevler: - Acil durumlarda ilk müdahaleyi gerçekleştirmek, - İlk yardım ve acil bakım hizmetlerini sağlamak, - İş kazalarında ve acil durumlarda müdahale etmek,- Kaza, yaralanma, hayati tehlike içeren durumlarda acil tedavi sağlamak,- Doğru hasta taşıma tekniklerini kullanmak ve  hasta  stabilizasyonunu sağlamak,- Gerekli hallerde Hastaları bir sağlık kuruluşuna nakletmek , - İlgili raporlamaları yapmak ve kayıt altına almak. KAVANLAR İNŞAAT BETON TUR.OTOM.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ olarak, çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini önemsiyoruz. Bu nedenle, acil tıp teknisyeni - paramedik pozisyonumuz için aradığımız kişi, iş yerindeki acil durumlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edebilecek, çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini koruyabilecek bir profesyonel olmalıdır. Eğer bu niteliklere sahipseniz ve dinamik bir ekip içerisinde çalışmayı seviyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.   


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli KAVANLAR iNŞAAT BETON TUR.OTOM.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder