İŞ İLANI DETAYI

Belden aşağısı felçli olan annemizin öz bakımını ve pansumanını yapabilecek, evde ona eşlik edebilecek, yatılı bir bakıcıya ihtiyacımız varAnnemiz aklı başında, kendi ilaçlarını takip edebiliyor, neşeli ve uyumlu biridirFelçli olmasına rağmen sağa sola dönebilir, kendi olduğu yerde oturabilir, ağır bir işi yokturÖz bakımı ve evin işleri en fazla bir iki saat sürse, günün kalanında onunla televizyon izleyip, çayınızı içebilirsinizEvde bir de 77 yaşındaki babam yaşamaktadır, onun bir bakıma ihtiyacı olmamakla birlikte kendi işlerini görebilirEvde onlarla kalabilecek, yemek yapabilecek, hafif ev temizliği yapabilecek bir bakıcı arıyoruz.


Banyo YaptırabilmeliHafif Ev Temizliği YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Pansuman YapabilmeliYatalak Hasta Bakımı YapabilmeliYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!