İŞ İLANI DETAYI

Veritas Dijital Reklam Ajansı, performans odaklı ve alanında uzman 25 kişilik ekibiyle, hizmet verdiği müşterilerinin dijital dünyada rakipleriyle fark yaratmasını ve bu doğrultuda daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmasını amaçlayan 360 derece yeni nesil bir dijital pazarlama ajansıdır.Performans Pazarlama üzerine faaliyet gösteren, İzmir Bayraklı da bulunan şirketimiz adına;Performance Marketing Specialist arayışımız bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeDijital pazarlama alanında minimum 2 yıl deneyimli,Dijital pazarlama operasyonlarını yönetmiş Google Ads, Meta Ads, Tiktok Ads vb. ve reklam panellerine hakim,Ölçümleme ve Dönüşüm araçlarına hakim GA4, GTM vb. ve gereken kurulumları gerçekleştirebilecek,Temel sektör metriklerine TBM, TO, EBM, ROAS, ROI, Kalite Puanı vb. hakim,E-Ticaret ve yüksek hacimli dönüşüm kampanyaları yönetmiş,Dijital pazarlama bütçelerinin planlamasını ve yönetimini yapabilecek,Rakip ve sektör analizi yaparak yönettiği markalara yeni önerilerde bulunabilecek,A-B testleri geliştirerek ve performans kampanyalarına uygulayacak,Analiz yeteneği güçlü. Yaratıcı sunum ve raporlamalar yapabilecek,Analitik düşünebilen, araştırmacı, sonuç odaklı ve problem çözmeyi seven,Dijital dünyadaki trendleri takip ederek çalıştığı projelere uygulayacak, inovatif ve çözüm odaklı fikirler üretecek,İletişim yeteneği güçlü, ekip çalışmasına önem veren çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (24.10.2004 - 27.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (24.10.2004 - 27.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MANSUROĞLU MAH. 288/6 SOKAK NO:3/1 BAYRAKLI/İZMİR BAYRAKLI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Seden Kaya Ünvan : İK-Finans Telefon : 905050309774 E-posta : info@veritasdijital.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bayraklı
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905050309774
info@veritasdijital.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bayraklı veya Edmeg İzmir Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder