İŞ İLANI DETAYI

BRITISHTOWN YABANCI DİL KURSU  BARTIN  TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE ; Yabancı dil ve uzmanlık eğitimlerimizi bölge içerisindeki işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek aşağıdaki özelliklere sahip Broşür Dağıtım ve Data Toplama Saha Elemanı arıyoruz.-Aylık olarak kendisine verilmiş olan hedeflerini gerçekleştirecek,-Hedef bazlı saha satışı yapabilen ve satış sonrası hizmetleri yerine getirebilecek,-Firmamızı, faaliyetlerimizi, ürün ve hizmetlerimizi tanıtacak,-Sahada çalışma konusunda tecrübeli,-Çalıştığı kurumu en iyi şekilde temsil edebilecek,


-Günlük - Haftalık - Aylık ziyaret ve satış hedefleri ile çalışacak,-Dinamik, hırslı, gelişime açık, yenilikçi ve yaratıcı,-Sözlü ifade ve temsil yeteneği gelişmiş,-Analitik düşünebilen, çözüm sunabilen,-Dışa dönük, sonuç odaklı çalışmayı seven,-Satış ve satış sonrası müşteri takibi süreçlerini yönetebilecek,-Satış alanında kariyer hedefi olan,-British Town marka ve müşterisine değer katacak çalışma arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bartın
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Bartın British Town Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Bartın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bartın gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bartın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bartın İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bartın Geneli İş İlanları