İŞ İLANI DETAYI

GAZİOĞLU 61 Yufka firmasında imalatta çalışacak, yufka açacak, pelitli civarında ikamet eden yetiştirilmek üzere 40 yaş altı bayan adaylar aranmaktadır.Başvuru yapmak isteyen adayların ilan metninin altında bulunan ''BAŞVUR'' butonuna tıkladıktan sonra 0539 357 15 68 telefon numarasına CV göndermeleri gerekmektedir


Yetiştirilmek üzere bayan adaylar aranmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4013.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADNAN KAHVECİ BULVARI MİMAR SİNAN CAD. NO: 27/ A PELİTLİ ŞUBE KEMERKAYA MAH. HALKEVİ SOKAK MURTEZAOĞLU PASAJI TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon BİNNUR GAZİOĞLU İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder