İŞ İLANI DETAYI

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE' DE YER ALAN FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 21 MAYIS 2024 SALI SAAT 14:00' DA VAN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILACAKTIR.21 – 48 yaş arası,Askerliğini Yapmış,En az İlkokul mezunuVasıfsız beden işçisiÜretim, Sevkiyat ve Paketleme işinde çalışacak Elemanlar aranıyor.Konaklama Yatacak yer ve yemek işveren tarafından karşılanacaktırÜCRET : 30000 / 35000 TL + SGK + SERVİS


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -48 (11.06.2003 - 13.05.1976 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TÜRKOBA MAHALLESİ FIRAT PLASTİK CADDESİ NO:23 BÜYÜKÇEKMECE BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAŞKALE , ÇATAK , ERCİŞ , GEVAŞ , GÜRPINAR , MURADİYE , ÖZALP , VAN MERKEZ , BAHÇESARAY , ÇALDIRAN , EDREMİT/VAN , SARAY/VAN , İPEKYOLU , TUŞBA İrtibat Bilgileri : İsim : İLKER BEY Ünvan : Telefon : 905300356196 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Van
İlçe : Başkale
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905300356196

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Van ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Van, Edmeg BAŞKALE veya Edmeg Van Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Van ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder