İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalıştırılmak üzere İmalatını ve satışını yapmakta olduğumuz banyo küvetleri jakuzi mini spa duş teknesi ve duş kabinlerin , müşterilerimize yerinde montaj yapılması için çalışacak tecrübeli yada yetiştirilmek üzere ekip arkadaşı aramaktayız.Daha önce montaj görevinde çalışmış olması tercih sebebidir.İstanbul avrupa yakasında ikamet eden, eli montaj işine yatkın öğrenmeye açık arkadaşların aramasını rica ederiz.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş TecrübesiMontaj işine eli yatkın , öğrenmeye açık, yada bu konuda tecrübeli, ehliyeti araba kullanmasını bilen montaj elemanı alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASKO MOBİLYA KENTİ , 2-A NO:31 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAŞAKŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : SEDEF ECE GÜRÇINAR Ünvan : MUDUR Telefon : 905333729844 E-posta : sedef@formina.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333729844
sedef@formina.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAŞAKŞEHİR veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.