İŞ İLANI DETAYI

Azim-Tav Makina ve Kümes Ekipmanları;Kanatlı sektörünün her alanına Makina Üretimi yapan firmamız, ürettiği ürünlerin çoğunluğunu yurtdışına pazarlamaktadır.Azim-Tav olarak 2008 yılından bugüne sektörel tecrübelerimizle, bilgi ve birikimlerimizle tavukçuluk ekipmanları alanında faaliyet göstermekteyiz30 ülkede faaliyet gösteren Azim-Tav , müşterilerine sunduğu hızlı hizmet ve iyi kalite ile müşterilerin her zaman ilk tercihi olmuştur.Tüm ihtiyaçlara yönelik olarak, yemleme, sulama, ısıtma, havalandırma, soğutma, aydınlatma, yem siloları, yem nakil sistemleri ve bilgisayarlı kontrol sistemleri üretiyoruzFirmamız her geçen yıl hizmet kalitesini arttırmış, hedefler doğrultusunda kendini geliştirmiş ve günümüz sektöründe önemli bir yer edinmiştir.


Kaynakçı , Elektrikçi , Makine Operatörü , Montaj , Tamir Bakım , Torna , CNC , Lazer Kesim Personeli pozisyonlarında tecrübeli,Tercihen Meslek Lisesi veya MYO ilgili bölümlerinden mezun,Makina üretim ve montaj alanında en az 2 yıl tecrübeli,Askerlik hizmetini yerine getirmiş,Tercihen Turgutlu’da ikamet eden,Başvurular fabrika bünyesinde form doldurarak veya info@azim-tav.com.tr mail adresine özgeçmiş gönderilerek yapılacaktır. Firma telefon no: 02363129479 - Dahili 131Çalışma Saatlerimiz : Pazartesi - Cuma 08:00 - 18:00 Servis sadece Turgutlu içine vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Hatay İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder