İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı SOM A.ŞYurt içi ve yurt dışında, ağırlıklı olarak otomotiv sanayilerine bağlantı elemanları üretimi gerçekleştirmektedir, sektörünün lider firmaları arasında yer alan fabrikamızın üretim bölümünde görevlendirilmek üzere üretim veri giriş operatörü istihdam edilecektir.


İş TecrübesiBilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıEn az lise mezunu olmak Üretim proseslerinde kontrol süreçlerini sağlayarak destek olmak. Başvuru için 8:00-16:00 saatler arasında firmamıza görüşmeye gelebilirsiniz. YENİKENT/SİNCAN/ETİMESGUT/FATİH SERVİMİZ VARDIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 30- -40 (5.06.1994 - 7.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 30- -40 (5.06.1994 - 7.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALCI OSB MAH. 2007 CAD. NO.:14 TEMELLİ-SİNCAN-ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : Berkay Bey Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905358331629 E-posta : ik@somas.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905358331629
ik@somas.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg SİNCAN veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder