İŞ İLANI DETAYI

Demir Tekstil firmasında istihdam edilmek üzere;En az lise mezunu,25-45 yaş arası,Tercihen 1 yıl deneyimliUzman olduğu ürün gruplarında tüm dikim operasyonlarına hakim,Liderlik becerileri gelişmiş,Problem çözme yeteneği ve etkin dinleme becerileri güçlü,Takım çalışmasına yatkın, ekip motivasyonunu yönetme konusunda başarılı,Tercihen Çıraklık sertifikası, ustalık belgesi ,usta öğreticilik belgesi sahibi olan,Esnek ve mesaili çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Atölye işleyişi, cihazları ve aksesuarları hakkında bilgi sahibi olan bay bayan Ustabaşı aranmaktadır.İlgilenen adayların İşkur sitesi üzerinden başvurmaları ya da İşkur'dan işe gönderme formu aldıktan sonra işyeri ile görüşmesi gerekmektedir.N.KA.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜretim hattının iş akışının yönetilmesi, İş akışında dar boğazların, problemlerin giderilmesinde aktif rol alma,Yeni çalışanların ve kursiyerlerin operasyon eğitimlerinin desteklenmesi,Ekibin performans, verimlilik ve kalite hedeflerinin gerçekleşmesinin sağlanması,Sorumlu olduğu alandaki makine ve ekipmanların etkin çalışmasının sağlanması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (1.06.1999 - 3.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -45 (1.06.1999 - 3.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BUDAMIŞ MAH. DOĞA SOK. DOĞANKENT NO:10/P İÇ KAPI:8 KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KASTAMONU MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ENGİN DEMİR Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905375964040 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905375964040

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder