İŞ İLANI DETAYI

Uşak Karma Osb'de Kumaş boya-terbiye, apre ve baskı işlemleri yapan fabrikamız 'ONTAÇ TEKSTİL' de; Üretim bölümünde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin Kimya, Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun,Dokuma Kumaş Boyahane tecrübesi olan,HT Jet, Otoklav, Ram, Sanfor, Baskı vb.Boyahane üretim proseslerine hakim, Sektörel gelişmeleri takip eden,Analitik, sonuç odaklı, Etkin iletişim becerilerine sahip,Ekip yönetiminde tecrübeli,Uşak'ta ikamet edebilecek.bay/bayan takım arkadaşları aramaktayız.


Güncel özgeçmişinizi e-mailinfo@ontactekstil.com.tr yoluyla göndererek başvurularınızı yapabilirsiniz. Fabrikamıza ulaşım bilgisi ve diğer sorularınız için aşağıdaki telefon numarasından bilgi alabilirsiniz .İlgili mailde hangi pozisyona başvuru yaptığınızı lütfen belirtiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (31.05.2004 - 3.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (31.05.2004 - 3.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4. CD. NO:23 UŞAK MERKEZ UŞAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : UŞAK MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Emine Acar Ünvan : İnsan Kaynakları Yetkilisi Telefon : 902762340211 E-posta : info@ontactekstil.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902762340211
info@ontactekstil.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları