İŞ İLANI DETAYI

İscehisar Mermer Organize Sanayi Bölgesi Göler Makine Rulman SanTicLtdŞti 'de, Torna Tesviye işlemlerini gerçekleştirecek çalışma arkadaşları aramaktayız Torna tezgahında bir işi imalat resmine ya da herhangi bir numuneye uygun olarak yapabilen, aynı zamanda işe başlamadan evvel gerekli kontrolleri yapan ve iş için uygun malzemeleri seçerek hazırlayabilecek kabileyette olan kişiler .Mikrometre ve pasometre kullanmayı bilen,Teknik resimlerde belirtilen hassas ölçülere göre paso verebilecek,Kesici elmas uçlar hakkında bilgi sahibi,İş disiplinine sahip,Ekip çalışmasına uyumlu,Torna tezgahlarında deneyimli operatörler alınacaktırİŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.


En az 4 yıl DeneyimliElde var olan parçayı uygun torna teknikleri ile istenen hâle getirmek.Profil ve kopya tornalamak.Konik hesabı yapabilmek.Ölçüm aletlerini kullanarak gerekli ölçümleri yapabilmek.Parçayı torna cihazında kesebilmek.El tesviyesi yapabilmek.Parçanın iç ve dış çaplarını kontrol ederek açısını ölçebilmek.Matkap, kalem ve zımpara taşı bileyebilmek.İşlemlerden sonra torna tezgahını temizlemek.Yağ filtresi, fren balatası ve tezgah yağını kontrol ederek gerekli zamanlarda değişimlerini yapabilmek.Atölyede ya da fabrika içerisinde çalışan çırakları eğitmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Afyonkarahisar İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Afyonkarahisar Geneli İş İlanları