İŞ İLANI DETAYI

Alkan DijitalSamsung LG bayi de çalıştırılmak üzere Teknik Servis Elemanı mesleğini yapabilecek erkek personel alınacaktır.Meslek tanımı :Görevli olduğu işletmede, elektrik, elektronik , sıhhi tesisat, havalandırma, ısıtma, soğutma, telekomünikasyon vbİşlerle ilgili küçük arızaları tespit edip bakım ve onarımını yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel YeterlilikFirmamızda çalışmak isteyenlerın 18-35 yaş aralığında olması gerekmekte olup ayrıca ilgili okul bölümlerinden mezun ,B ehliyetine sahip,askerliğini yapmış aday olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 18- -35 (31.05.2006 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEDRESE MAHALLESİ ÇUBUKÇU SOKAK NO:4/H YOZGAT ABİDE İŞHANI DİLEK HAVLU YANI YOZGAT MERKEZ YOZGAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YOZGAT MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İsmail Alkan Ünvan : İŞYERİ YETKİLİSİ Telefon : 905422829482 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yozgat
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905422829482

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder