İŞ İLANI DETAYI

TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAKIM ONARIM TEKNİKERİEndüstriyel Vinç sektöründe lider firmamızın İstanbul İkitelli Servis Departmanında çalışacak;Verilen iş programına uygun, arıza, servis ve bakım hizmetlerinin müşteri sahasında elektriksel ve mekaniksel arızaların tespit ve çözümünü oluşturacak,Endüstri meslek lisesi / önlisans mezunu,Tercihen İstanbul Başakşehir veya Esenyurt çevresinde ikamet eden,Ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen veya hemen başvuru yapabilecek,Servis ve Bakım Onarım işlerinde görevlendirilecek elektrik ve mekanik teknikerleri alınacaktır.


Endüstriyel vinçlerin elektrik bakım onarım, mekanik arıza tespit ve tamir konularına ilgili,Yüksekte çalışma engeli olmayan,Askerlik hizmetini tamamlamış, 20-35 yaş aralığında,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (13.06.2004 - 15.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İKİTELLİ OSB METAL İŞ SAN. SİT. 1. BLOK NO:2 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAŞAKŞEHİR , ESENYURT İrtibat Bilgileri : İsim : Muhammed Sivri Ünvan : Telefon : 905062507022 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905062507022

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAŞAKŞEHİR veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.