İŞ İLANI DETAYI

COASTLİFE CLUB Spor salonu sektöründe lider bir konuma sahip olan müşterilerine en üst düzeyde hizmet sunmayı amaçlayan bir kuruluşturTeknik Servis Departmanımızı güçlendirmek için deneyimli ve yetenekli bir Teknik Servis Personeli arıyoruz.


-Spor salonu ekipmanlarının bakımını yapmak ve düzenli olarak kontrol etmek.-Arıza durumlarında hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmek ve sorunları çözmek.-Yedek parça takibi yapmak ve gerekli durumlarda yeni parçaların teminini sağlamak.-Teknik ekipmanların kurulumunu ve montajını gerçekleştirmek.-Teknik departmanın işleyişine destek sağlamak.-Teknik servis alanında deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.-Elektrik,mekanik ve elektronik ekipmanlar konusunda bilgi ve deneyime sahip olmak.-Problem çözme ve iletişim becelerine sahip olmak-Ekip çalışmasına yatkın.-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.Enerjik bir çalışma ortamında yer almak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz!


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SAHİL MAHALLESİ MARMARA CADDESİ NO 221 COASTLİFE CLUB BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : CEREN KAYA Ünvan : Telefon : 905367471278 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905367471278

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYLİKDÜZÜ veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.