İŞ İLANI DETAYI

Turkcell Superonline Fiber Çözüm Merkezinde, Turkcell Superonline ürün ve hizmetlerinin müşteri lokasyonunda kurulum yapılması, talep ve arızaların giderilmesinde görev alacak; İşini tutkuyla yapacak ve bu ailenin bir parçası olacak “TEKNİK SERVİS PERSONELİ” aranmaktadır.“ İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


BİLİŞİM HİZMETLERİMAKİNE TEKNOLOJİSİTeknik Lise veya MYO / Üniversitelerin teknik bölümlerinden mezun,· Tercihen kablolama konusunda deneyimli,· Bilgisayar donanımı hakkında bilgi sahibi,· Müşteriyle yüz yüze iletişimi yürütebilecek,· Takım çalışmasına yatkın,· B Sınıf ehliyeti olan ve en az 2 yıl aktif olarak araç kullanmış,. SRC 4 ve Psikoteknik belgesine sahip olan,· Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Sosyal Haklar;· Maaş· Prim· Yemek· Servis· Şirket telefonu ve hattı· Özel Sağlık Sigortası· Kişisel Hatta Ücretsiz Mobil Paket· İndirimli %50 Superonline Ev İnterneti· Kıdem Altını· Kişisel Paycell Kartına Extra Performans Primleri· 3 Yakınına İndirimli Mobil Paket· Turkcell Satış ve Diğer Kişisel Eğitimler Ek Menfaatler· Anlık Ödüllendirmeler· Performans Ödülleri· Yurtiçi ve Yurtdışı Seyahat Ödülleri


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -357.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -457.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANGAZİ MH. CEMAL NADİR CD. NO:15/1 OSMANGAZİ BURSA OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri : İsim : Ceren HANIM Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905384064100 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905384064100

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder