İŞ İLANI DETAYI

Vestel yetkili servisinde çalışmak üzere,beyaz eşya,elektronik eşya,klima,soğuk hava odaları v.bTamir sektöründe çalışmış,sektöre ve işe yabancılığı olmayan, iş kabiliyeti ve bitiriciliği olan, meslek öğrenmiş,öğretebilen yada meslek öğrenme kabiliyeti olan,yeni fikirlere açık,gelişimi planlayan,kendi özgüveni olan eleman aranmaktadır.Görüşmeler işyerinde yüzyüze yapılacaktır.İşkur sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBay teknik servis elemanı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (12.06.2006 - 14.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MARULCU MAH.GEDİKAHMETPAŞA CAD.NO.9/B MEDİNE PAZARI ARASI VESTEL YETKİLİ SERVİSİ TEL:542 500 0909 TEL:0272 2152999 AFYONKARAHİSAR MERKEZ AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFYONKARAHİSAR MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : HÜSEYİN BÜYÜKMANAV Ünvan : İŞVEREN YETKİLİSİ Telefon : 905425000909 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905425000909

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder