İŞ İLANI DETAYI

Başakşehir'de yer alan toplu tüketim işletmemizde çalıştırılmak üzere Soğukçu deneyimli mutfak çalışanı alınacaktırİlanda yer alan numaradan yetkilimize ulaşarak detaylı bilgi alabilirler.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYemek için meyve sebze doğrama gibi hazırlıkları yapacak,Salatalar, mezeler ve diğer yemekler için soğuk sosları hazırlayacak,Çalışma alanının temizliği ve hijyenini sağlamada dikkatli,Ürünlerin son tüketim tarihini mutlaka düzenli olarak takip edecek,Zamanı geçen ürünleri uygun yöntemlerle imha edecek,Depolama ve servis aşamalarında elemanlara yön gösterecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 35- -45 (30.05.1989 - 2.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İ.O.S.B. MAHALLESİ TÜMSAN 2 SANAYİ SİTESİ B BLOK NO:3-4 BAŞAKŞEHİR/İST BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , ZEYTİNBURNU , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER , BAŞAKŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : MUSTAFA BEY Ünvan : GENEL MÜDÜR Telefon : 905321646413 E-posta : ik@basakgroup.net
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321646413
ik@basakgroup.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.