İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin projemizde görevlendirmek üzere ‘Sevkiyat Şoför Yardımcısı’ aranmaktadırPozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadırİŞ TANIMIMüşterilerimize sorunsuz şekilde sevk adresine ulaştırmak.GENEL NİTELİKLERTercihen en az lise mezunuB/E/C sınıfı ehliyeti olan,SRC2, SRC4 ve Psikoteknik belgesine sahip,Kamyon/Kamyonet şoförlüğü konusunda deneyimli,Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Kullandığı aracın sorumluluğunu alabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış,Trafik kurallarına uymaya özen gösteren,Disiplinli, güler yüzlü, müşteri memnuniyetine önem veren,


NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Akyol Mahallesi MİLAS MUĞLA / TÜRKİYE MİLAS MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MİLAS İrtibat Bilgileri : İsim : Osman Güney Bora Ünvan : Depo Şefi Telefon : 905370356670 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Milas
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905370356670

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg MİLAS veya Edmeg Muğla Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder