İŞ İLANI DETAYI

KOPUZ SİGORTASİGORTA SATIŞ TEMSİLCİSİ1995 yılında kurulan Kopuz Sigorta; trafik, kasko, iş yeri, konut, yangın, nakliyat ve zorunlu deprem sigortaları başta olmak üzere tüm branşlarda sigorta hizmeti vermektedirAnadolu Sigorta, Axa Sigorta ve Axa Hayat Emeklilik acenteliklerinin yanında diğer firmalarla da kurduğu işbirlikleri ile ihtiyacınız olan sigortayı birden fazla sigorta şirketinde araştırarak en rekabetçi fiyatları müşterilerine sunmaktadır.İlan Açıklaması:Ümraniye / Atakent lokasyonunda yer alan sigorta acentemizde görev almak üzere ''Sigorta Satış Temsilcisi- Teknik Personel'' takım arkadaşları aramaktayız.Görev Tanımı:Poliçelerin satışını gerçekleştirmek,Müşterilerin sigorta ihtiyaçlarını belirleyerek çapraz sigorta satışı yapmak,Mevcut olan paketleri yenilemek, yeni müşteriler için teklif sunmak,Kampanya döneminde mevcut ya da potansiyel müşterileri telefon, mail you ile bilgilendirmek,Operasyonel anlamda çıkan her türlü sorunun çözümü için öneri geliştirmek,Pazar araştırması yaparak, güncel gelişmeleri takip etmek,Periyodik olarak satış raporlarını hazırlamak.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıTercihen Sigorta, Risk, Aktüerya ve Bankacılık ve Sigorta bölümlerinden mezun,En az 1 yıl sigortacılık alanında deneyim sahibi,Elementer sigorta Kasko, Poliçe, Trafik konusunda bilgi sahibi,Tercihen Anadolu Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Eureko Sigorta, Ak Sigorta ve Allianz Sigorta acente program bilgisi olan,İletişimi kuvvetli, yoğun iş temposunda çalışabilecek,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATAKENT MAH. DADALOĞLU CAD. NO:2 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : EDANUR ARSLAN Ünvan : İŞE ALIM UZMANI Telefon : E-posta : edanur.arslan@kopuz.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
edanur.arslan@kopuz.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.