İŞ İLANI DETAYI

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde görevlendirilmek üzere; Yiyecek & İçecek sektöründe benzer pozisyonlarda en az 1 yıl deneyimli, Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, Müşteri memnuniyetine önem veren, İnsan ilişkilerinde başarılı, Dış görünüşüne özen gösteren, Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve dinamik, Takım çalışmasına yatkın, Avrupa yakasında ikamet eden 'Garson-Barista-Komi-Kasiyer' istihdam edilecektir.


Medipol Sağlık Grubu prensipleri doğrultusunda, kafeterya hizmetlerinden faydalanmaya gelen hastalara yüksek kalitede hizmet sunulması için;Gelen müşterileri kaliteli hizmet anlayışı ve güleryüz ile karşılamak.Müşteri taleplerini hızlı ve doğru şekilde anlamak ve yerine getirmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÖZTEPE MH KAZIM KARABEKİR CD METİN SK İSTANBUL BAĞCILAR BAĞCILAR İSTANBUL BAĞCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER İrtibat Bilgileri : İsim : RENA Ünvan : RENA Telefon : 905313573039 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bağcılar
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905313573039

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAĞCILAR veya Edmeg İstanbul Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.