İŞ İLANI DETAYI

Pozisyon: Kurumsal Hediye Kutuları Satış Temsilcisi Şirket: Troy ve Tanıtım Pazarlama A.ŞKonum: İstanbul / Ataşehir Pozisyon Tanımı: Troy olarak müşterilere özel tasarlanmış kurumsal hediye kutuları sunarak unutulmaz deneyimler sağlayan bir firmayızKurumsal Hediye Kutuları Satış Temsilcisi olarak, pazarlama ve satış alanında deneyimli olan veya bu alanda yeni olan, ancak öğrenme - gelişmeye istekli ,dinamik, yetenekli ve azimli yeni ekip arkadaşları arıyoruzGörev ve Sorumluluklar: Müşterilere kurumsal hediye kutuları hakkında bilgi vermek ve satışlarını artırmakMüşteri ihtiyaçlarını analiz ederek en uygun hediye kutusu çözümlerini sunmak ve satışları sonuçlandırmak Satış süreçlerini doğru yönetmek ve müşteri memnuniyetini sağlamakPazarlama süreçlerini planlayarak satışları desteklemek ve marka bilinirliğini artırmak Müşteri geri bildirimlerini toplamak ve ürün/hizmet kalitesini artırmak için öneriler sunmakMüşteri odaklı bir yaklaşımla potansiyel müşterilere ulaşarak kurumsal hediye kutuları satışlarını artırmakKurumsal müşteri portföyünü korumak ve geliştirmek için çalışmalarda bulunmak, müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek.


Pazarlama ve satışta deneyimli veya bu alanda yeni olan ancak öğrenmeye motivasyonlu. İyi iletişim ve ikna kabiliyetine sahip. Takım çalışmasına yatkın ve hedef odaklı B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen. Diksiyonu düzgün, planlama ve organizasyon becerisi yüksek, MS Office programlarına hakim. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, İstanbul'da Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Troy Tanıtım ve Pazarlama A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.