İŞ İLANI DETAYI

Evlüce Otomotiv bünyesinde çalıştırılmak üzere;Tercihen otomotiv sektöründe deneyimli,Erkekler için askerliğini yapmış,En az önlisans mezunu,B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanan,25-40 yaş aralığında kadın - erkek SATIŞ DANIŞMANI çalışma arkadaşları aramaktayız.Adayların görüşmeye gelmeden önce btasdelen@evluce.com mail adresine cv göndermeleri rica olunur.


İnsan ilişkilerinde başarılı,İletişim ve pazarlama becerileri gelişmiş,ikna kabiliyeti yüksek,Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş,Takım çalışmasına uyumlu,Sorun çözme ve İnsiyatif alabilme.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (12.06.1999 - 14.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (12.06.1999 - 14.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 7. KM. ANKARA ASFALTI / ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORUM MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : İnsan Kaynakları Birimi Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Çorum EVLÜCE OTOMOTİV VE PETROL İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çorum Geneli İş İlanları