İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıRezervasyon taleplerini müşteriden online olarak almak,Talep edilen ürünün fiyatını, rezervasyon kurallarını müşteri ile paylaşmak,Tedarikçiden gelecek onayın takibini yapmak,Tedarikçi ile ödeme yönetimini kontrol etmek, ödeme onay aşamalarını gerçekleştirmek, Muhasebe süreçleri için sistemde ilgili işlemi güncel tutmak, takibini yapmak, Üyelik işlemlerini takip etmek ve sonuçlandırmak,Fatura ödeme süreçlerini ve işlemlerini takip etmek ve sonuçlandırmak,Tedarikçi sistem hesap döküm kontrollerini yapmak, VIP müşterilerin işlemlerinin takibini yapmak ve sonuçlandırmak,Müşterilerin cari kayıtlarının açılmasını sağlamak için gerekli işlemleri yapmak.Çalışma yeri implant olarak global müşterimizin Ümraniye ofisidir.


En az 3 yıl yurtiçi kurumsal rezervasyon deneyimi olan,VIP rezervasyonlar iş takibi güçlü ve iletişim becerilerine güvenen,MS Ofis programlarına hakim,Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün,Sonuç odaklı, dinamik, başarma arzusuna sahip,Takım çalışmasına yatkın,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 23- -35 (31.05.2001 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 23- -35 (31.05.2001 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RÜZGARLIBAHÇE MAH. ŞEHİT SİNAN EROĞLU CAD. K BİNASI NO: 3 KAT: 1 BEYKOZ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : CANSU HANIM Ünvan : Telefon : 905344153645 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905344153645

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otel iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ veya Edmeg İstanbul Otel gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.