İŞ İLANI DETAYI

Bizim Toptan Satış Mağazasında istihdam edilmek üzere;En az lise mezunu35 yaşını aşmamışAskerliğini yapmışTercihen evliBay personele ihtiyaç vardır.İrtibat:Abdulkadir ALTINKAYNAKŞahsen başvuru yapılacaktır.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az lise mezunu35 yaşını aşmamışAskerliğini yapmışTercihen evliBay


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -35 (12.06.2003 - 14.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TAŞPAZAR MAH. HACILAR HARMANI GİRİŞİ BP KARŞISI AKSARAY AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKSARAY MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aksaray BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder