İŞ İLANI DETAYI

Buca/Bornova / Karşıyaka /Çiğli/Bayraklı ilçelerinde ikamet eden; Müşterilere satış yaptığı ürünlerin alış planlaması yapabilecek ,sattığı ürünlerin faturasını kesebilecek, müşteri ve tedarikçilerle tedarik/satış planlamasını telefon ve mail ortamında anlatabilecek iletişimi kuvvetli , prezantabl takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, Nebim v3 Programını öğreteceğimiz, YETİŞTİRİLMEK ÜZERE bay-bayan takım arkadaşı arıyoruzServis ve yemek mevcuttur.


En az ortaokul, lise veya yüksek meslek okulu-üniversite mezunu olup, 20-40 yaş aralığında, tekstil sektöründe çalışmış ,malzeme bilgisi olan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, B sınıfı ehliyeti olan aktif araç kullanabilen, ehliyet hedefi olan, Microsoft office programlarına hakim, aktif kullanabilen, Şirket içi Eğitime ,Kendini geliştirmeye açık,merak duygusuna sahip,neden- sonuç ilişkisi kapsamında Fikir aktivitesini yürütebilecek kişisel özellikler aranılan nitelikler arasındadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Yeni Ege Konfeksiyon San ve Tic A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Bornova gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder