İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN “İŞE GÖNDERME FORMU” ALARAK FİRMAMIZA ŞAHSEN BAŞVURABİLİRLERGüler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterileri karşılamak ve uğurlamak, Mağazanın depo, raf düzeni ve temizliğini sağlamak, Ürünlerimizin belirlenen standartta ve kalitede reyonlarımıza yerleştirmek, Kampanyaları takip ederek, müşterilerimize aktarmakGıda markette çalışmak üzere, Üniversite öğrencisi, Son kullanma tarihlerini kontrol ederek rafları ona göre düzenleyecekİşe alınacak kişi part time çalıştırılacaktırÇalışma günleri haftasonlarıdır Cumartesi, PazarÜCRET TATMİNKARDIR Çalışacak kişiye yan haklar yakıt yardımı, hediye çeki vbÇalıştığı gün üzerinden kendisine verilecektir.


İstekli ve motivasyonu yüksek, Mağazacılığı meslek edinmek ve bu alanda ilerlemek isteyen, Sorumluluk almayı seven, İletişim becerisi gelişmiş,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FEVZİÇAKMAK MH. D100 KARAYOLU CD SOĞANCI MEVKİİ. NO.35/1 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İletişim : Düzce YILTAŞ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder