İŞ İLANI DETAYI

İŞYERİ ADI: Karahayıt Doğa Termal OtelYAPACAĞI İŞLER: Özel Güvenlik Görevlisi ARANAN ÖZELLİKLERÖzel Güvenlik Belgesine sahip,Esnek çalışma saatlerine uygun, yasal süreler dahilinde vardiya sisteminde çalışabilecek,Güler yüzlü, İnsan İlişkileri kuvvetli,İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, sözlü iletişim becerisi yüksek,Disiplinli çalışma yapısına uygun,Öğrenmeye yatkın, sorun çözme odaklı olan,Dış görünüşüne önem veren,Gelişime açıkSOSYAL OLANAKLAR: Servis ve Yemekhane.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Özel Güvenlik Belgesine sahip özel güvenlik görevlisi istihdam edilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAHAYIT BELDESİ BEYAZIT MAHALLESİ 147 SEYİR SOKAK NO:91 PAMUKKALE DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DENİZLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Burak ÇAKIR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905321674112 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 20002 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321674112

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder