İŞ İLANI DETAYI

FABRİKAMIZDA GEÇERLİ SİLAHLI GÜVENLİK SERTİFİKASI OLAN ADAYLAR ARANMAKTADIR.Mevcut iş temposuna uyum sağlayabilecekTakım çalışmasına yatkınAskerliğini tamamlamışÇalışma Saatleri, Tatil Günleri ve Ücret aralığı görüşme esnasında belirtilecektir.Araç sahibi olan benzin masrafı karşılanacaktır


Fiziksel ve Mental Sağlamlık.Dikkat ve Gözlem Becerisi.Stres Altında Karar Verebilme.İletişim Becerileri.Problem Çözme ve Anlaşmazlık Yönetimi.Kanun ve Yönetmeliklere Hakimiyet.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Güvenlik Görevlisi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ÇERKEZKÖY veya Edmeg Tekirdağ Güvenlik Görevlisi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder