İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı:ÇETİNKAYALAR OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETiİşyerinin Faaliyet Alanı:Toptan ve Perakende Ticaret, motorlu kara taşıtlarının bakım ve onarımıYapacağı İşler: Çalışma alet ve donanımlarının koruyucu ve talimatlı bakımlarını sağlamak Çalışma donanımlarının çalışabilirlik durumlarını denetlemek Çalışma donanımlarının bakım aşamalarını uygulamak Montaj elemanlarını ve parçaları hazırlamak Önceki işlemlerde montajı yapılmış parçaları kontrol etmek Montaj işlemlerini gerçekleştirmek Elektronik/elektriksel bağlantıları gerçekleştirmek Sonlandırıcı işlemleri yapmak Montaj sonrası kontrol, ayar ve raporlama işlemlerini gerçekleştirmek Aranan Özellikler:Erkek 25-45 yaş arası, askerliğini yapmış, Endüstri Meslek Lisesi MezunuÇalışma Saatleri ve Tatil Günü:.08:30-18:00 Haftada bir gün tatildir.Olanaklar:Maaş, Servis, Yemek.:.Maaş asgari ücretle başlanacaktırÖğle yemeği vardırServis vardırYetkili:Bahar Hanım Tel: 05060202622İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidinizİMD:M.Çelik


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (31.05.1999 - 2.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAPINAR MAH. KARAPINAR SOK. NO:242/A AKÇADAĞ MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : MALATYA İrtibat Bilgileri : İsim : BAHAR HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905060202622 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905060202622

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder