İŞ İLANI DETAYI

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için ' MEKANİK TEKNİSYENİ ’ pozisyonunda istihdam edilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz.


-Meslek lisesi veya MYO motor bölümü mezunu,-Otomotiv sektöründe Mekanik alanında en az 2 iki yıl deneyimli,-B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen,-eknik döküman ve şemaları okuyabilen,·Özel alet kullanım ve uygulamalarına hakim,·Dinamik, takipçi, sorumluluk sahibi, sabırlı, iletişim ve organizasyon becerisi yüksek,·Ekip çalışmasına yatkın,·Erkek Adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,Mekanik onarım ve periyodik bakımların yapılmasıYapılan onarımların arıza sebeplerinin değerlendirilmesiMüşteri beklentilerini verimli bir şekilde en kısa zamanda yerine getirmek,Önlem alınması gereken arızalarda yönetimin bilgilendirilmesiSon kontrol yapılması


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder