İŞ İLANI DETAYI

Otomotiv yedek parça imalatı yapan firmamızda çalıştırılmak üzere 1 Bayan Eleman alınacaktırÇALIŞMA ŞARTLARI : Haftanın 5 günü 08:00- 18:30 Cumartesi Pazar tatilSOSYAL OLANAKLAR : Ssk, Yemek, Servis Yapılması Gerekenler: İrsaliye - Fatura Kesmek / CH Mutabakatları / Çek-Senet Giriş Çıkış / Banka Giriş Çıkış işlemleri yapabilen az da bilgisi olsa dahi Öğrenime Açık olan bir bayan personel alınacaktır.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (31.05.2004 - 2.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTİKLAL MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. ERCİYES SK. NO:29 BOĞAZKÖY ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : ZEYNEP ŞEN Ünvan : Muhasebe ve Finans Müdürü Telefon : 905326115259 E-posta : finans@metsanyedekparca.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : prim , bayram ikramiyesi, yakacak yardımı vs.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326115259
finans@metsanyedekparca.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ARNAVUTKÖY gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.