İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen, iletişim becerileri kuvvetli, çağrı merkezi deneyimine sahip yeni ekip üyeleri arıyoruzEnerjik ve dinamik bir ortamda çalışarak müşteri memnuniyetini sağlayacak, ekip ruhuna sahip, çağrı merkezi müşteri temsilcisi arayışımız bulunmaktadırSiz de bu misyon doğrultusunda çalışmak ve kariyerinizi geliştirmek isteyen bir kadınsanız, başvurularınızı bekliyoruz.


Telefon ile müşterilerden gelen çağrıları yanıtlamak, Çalışma öncesi ofiste hazırlık yapmak, Telefon ile giden çağrı araması gerçekleştirmek, Müşteri sorunlarını dinleyerek onlara doğru ve pratik çözümler sunmak, Müşteri önerilerini dinleyerek yöneticilere öneriler hakkında bilgi vermek, Konuşmaların kayıt altında tutulduğundan emin olarak görüşmeleri gerçekleştirmek, Takım hedeflerinin gerçekleştirilmesinde aktif rol oynamak, Çağrı merkezi içerisinde MS Office gibi bilgisayar programlarını kullanmak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırıkkale
İlçe : Kırıkkale Merkez
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırıkkale Mg Çağrı Merkezi ve Dan A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırıkkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırıkkale , Edmeg Merkez veya Edmeg Kırıkkale Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırıkkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırıkkale Geneli İş İlanları