İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı; Müşteri Destek Temsilcisi olarak, Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için Etkili çözümler sunacak ve marka itibarını koruyacak Ekip arkadaşı arıyoruzGörev tanımı; Müşterilerimizin sorularını, şikayetlerini ve taleplerini Telefon, e-posta ve canlı destek uygulamaları aracılığıyla karşılayarak çözecek, En yüksek düzeyde hizmet sunacak adayları arıyoruzSorumluluklar: Müşteri sorularını ve şikayetlerini etkili bir şekilde çözmek, Telefon, e-posta ve canlı sohbet aracılığıyla gelen müşteri taleplerine yanıt vermek, Müşteri memnuniyetini arttırmak ve marka itibarını korumak.


Tecrübeli, İş disiplinine uygun, Dinamik ve enerjik, En az yüksekokul mezunu, Hızlı klavye kullanabilen, İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın, Müşteri odaklı düşünme yeteneğine sahip, Tercihen bilgisayar ve mobil oyunları hakkında bilgi sahibi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Oyuneks Bilişim ve Oyun Hiz Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder