İŞ İLANI DETAYI

Genel NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İşletme, İktisat, Ekonomi,Muhasebe alanında en az 4 yıl deneyimli,Tercihen SMMM Belgesi’ne sahip,Raporlama becerisi yüksek,Analiz yeteneği kuvvetli ve sonuç odaklı,İş takip yeteneği güçlü, dikkatli, detaylara önem veren,İletişim becerileri gelişmiş, iyi bir takım oyuncusu,MS Office, Logo Tiger programlarını ileri düzeyde kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan.


İş TanımıBeyanname süreçlerine hakim, KDV, Muhtasar, Damga, Geçici, Kurumlar Muhasebe işlemlerini takip ve kontrol edilmesi, operasyonel süreçlerine destek olunması,Amortisman kayıtları , kur farkı hesaplamaları , yansıtma kayıtları gibi dönem sonu işlemlerinin yapılması,E Fatura, E Arşiv mevzuatı konusu işlemlerinin yapılması,Şirket harcamalarının takibi, gelen faturaların kontrolü, harcamaların sorgulanması,Duran varlık işlemlerinin yürütülmesi,Mali rapor ve tabloları zamanında ve eksiksiz olarak hazırlanması,Grup firmalar arası işlemlerin yapılması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 23- -35 (31.05.2001 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 23- -35 (31.05.2001 - 2.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RÜZGARLIBAHÇE MAH. ŞEHİT SİNAN EROĞLU CAD. K BİNASI NO: 3 KAT: 1 BEYKOZ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : CANSU HANIM Ünvan : Telefon : 905344153645 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905344153645

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.