İŞ İLANI DETAYI

Metal sac işleme işi yapan firmada YETİŞTİRİLMEK ÜZERE Lazer - Plazma -Kesim -Büküm- sac işleri yapabilecek, CNC Apkant Tezgahı Operatörü alınacaktır.çalışma saatleri 08:00-18:00 cumartesi 08:00-17:00 pazar tatildir.servis vardırÇorlu,sağlık mah ve marmaracık ta oturanlar başvurabilir.İLANA BAŞVURDUKTAN SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş TecrübesiAskerlik görevini tamamlamışEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen gerekirse fazla mesaiye kalabilecekTECRUBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERETercihen teknik resim okumasını bilenCNC LAZER CNC PLAZMACNC abkant makinalarında çalışmış Durmazlar , Baykal , vs CNC Kontrollü cihazlarda büküm yapmış işi iyi anlayan CNC abkant tezgahlarında en az 2 sene tecrübesi olanNC Giyotin Makas Boru Profil Bükme Hızlı , aktif çözüm üretebilen , ortak çalışmalara ayak uydurabilecek , ekip çalışmalarına ayak uydurabilecek , Mesleki yeterlilik veya kalfalık ustalık belgesi tecihen ,Tercihen MYK veya Kalfalık Ustalık Belgesi Sahibi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (31.05.2004 - 3.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAFER MAH. İMALAT 4. SK. NO: 52 ÇORLU / TEKİRDAĞ ÇORLU TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : LÜLEBURGAZ , ÇORLU , ERGENE İrtibat Bilgileri : İsim : ERSİN VURAL Ünvan : Telefon : 905425720597 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Lüleburgaz
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905425720597

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg LÜLEBURGAZ veya Edmeg Kırklareli İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları