İŞ İLANI DETAYI

Uluslararası ticaret ve taşımacılık alanında kullanılan belgelerin elektronik ortamda hazırlanması ve gümrük idarelerine sunulması amacıyla faaliyet gösteren şirketimizin operasyon bölümü için OPERASYON UZMAN YARDIMCISI aranmaktadır Görev Tanımı;Gümrük geçişi aşamasında dış ticaret işlemleri için nakliye firmalarının taşıma onayı alabilmesi adına gümrük idaresine yazılacak olan gümrük beyannamelerinin sistem üzerinden hazırlanarak süreç takibinin yapılması.


Nitelikler;Tercihen yabancı dilde eğitim veren 4 yıllık yüksekokul veya Fakülte mezunu,İyi derecede İngilizce bilen,Shift saatlerine uyum gösterebilecek,Yoğun çalışma temposuna ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, MS Office Programlarını etkin kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın,İletişimi kuvvetli ve takipçi,Ekip arkadaşları aramaktayız.Tam zamanlı ofis çalışması olacak. Vardiyalı çalışma olacağı için vardiyaya dahil olduktan sonra akşam ve gece çalışmaları evden olacak. Haftanın 5 günü çalışma 2 gün off. Off günleri haftalık vardiya düzeninde değişiklik gösterebilir. SGK+Yemek+Yol+Özel Sağlık Sigortası+1 yılda 13 maaş alıyoruz-1 maaş ikramiye personelin hakları bu şekilde olacak.Not: İngilizce en önemli kriterlerimizden. Ulaşım konusunda sorun yaşanmaması için Anadolu yakasında oturan adaylar öncelikli tercihimizdir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3017.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3017.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KOZYATAĞI MAH. İBRAHİMAĞA SOK . SOM PLAZA NO : 8 _10 K . 6 KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905373183200 E-posta : merve.dingiz@oregon.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Lojistik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905373183200
merve.dingiz@oregon.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!