İŞ İLANI DETAYI

İş Hijyeni ölçüm test ve analiz alanında deney ve raporlama personeli olarak görevlendirilmek üzere Ön Lisans / Lisans mezunu aranmaktadır.


Bilgisayar Kullanımı, Takım ÇalışmasıBilgisayar Kullanımı, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin 2 yıllık Ön Lisans veya 4 yıllık Lisans mezunu bölümlerinden mezunMS Office programlarına hakimSeyahat engeli olmayanAskerlik görevini tamamlamış İş Hijyeni ölçüm test analiz konularında deney ve raporlama yapabilenTercihen aşağıda yer alan eğitimleri almış olmak;TS EN ISO IEC 17025 Deney laboratuvarlarının yetkinliği için genel gereklilikleri konusunda eğitim almış olmas


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (17.05.1999 - 9.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TOPARLAR MAH. AKKÖPRÜLÜLER 14.SK NO:4/3 D:1 KÖYCEĞİZ MUĞLA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : GAMZE AKSOY Ünvan : İ.K Yöneticisi Telefon : 902122110910 E-posta : bilgi@prosafety.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902122110910
bilgi@prosafety.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder