İŞ İLANI DETAYI

Fen Fakültelerinin Kimya, Biyoloji Bölümlerinden veya Yüksek Okulların Kimya, Laboratuvar, Makine vbBölümlerinden, Meslek Liselerinin Elektrik-Makine, Laboratuvar Hizmetleri ve/veya Teknolojileri, Çevre Sağlığı, Kimya vbBölümlerinden mezun olmak,Seyahat engeli olmayan, sık seyahat edebilecek, yüksekte çalışma ve arazi koşullarında çalışabilecek,Tercihen askerliğini tamamlamış.Aktif olarak araç kullanabilen ehliyeti olmayan adaylar değerlendirilmeye alınmayacaktır,Tercihen çevre mevzuatı ve uygulamalarına hâkim,Tercihen baca gazı emisyon, ortam havası imisyon, gürültü ve İSG ölçüm, örnekleme, analiz ve raporlaması konusunda tecrübeli,Tercihen Yetkili Emisyon - İmisyon Ölçüm Personeli sertifikasına sahip,Dinamik, sorumluluk sahibi ve organizasyon becerisi yüksek,Ankara'da ikamet eden,Erkek Adaylar.


Seyahat engeli olmayan, sık seyahat edebilecek, yüksekte çalışma ve arazi koşullarında çalışabilecek,Tercihen askerliğini tamamlamış.Aktif olarak araç kullanabilen ehliyeti olmayan adaylar değerlendirilmeye alınmayacaktır,Tercihen çevre mevzuatı ve uygulamalarına hâkim,Tercihen baca gazı emisyon, ortam havası imisyon, gürültü ve İSG ölçüm, örnekleme, analiz ve raporlaması konusunda tecrübeli,Tercihen Yetkili Emisyon - İmisyon Ölçüm Personeli sertifikasına sahip,Dinamik, sorumluluk sahibi ve organizasyon becerisi yüksek,Ankara'da ikamet eden,Erkek Adaylar.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -30 (10.06.2006 - 14.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİ BATI MAH. 2394. SOK. NO: 6/2 BATIKENT YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , SİNCAN , ETİMESGUT , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : OĞUZ ÇAĞLAYAN Ünvan : ŞİRKET MÜDÜRÜ Telefon : 905364974827 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905364974827

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇANKAYA veya Edmeg Ankara Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder