İŞ İLANI DETAYI

Kapıcı - Türkiye'nin tüm işleri artık edmeg.com'da.


88 BLOKLU SİTEMİZDE KENDİSİNE DÜŞEN BLOKLARIN TEMİZLİK ÇÖP VE SERVİS İŞLERİNİ YAPACAKHAFTADA 2 GÜN SİTE GENELİ MINTIKA TEMİZLİĞİ VE HERGÜN BLOK ETRAFI GENEL TEMİZLİK İŞLERİ EN FAZLA KİŞİBAŞI 5 BLOK07.30-16.30 saatleri arasında çalışacak 30-50 yaşları arasında 2 erkek personel alınacaktır.Yemek ve Yol desteği verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (31.05.1994 - 2.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜNALAN MAHALLESİ LİBADİYE CADDESİ NO 1/88 ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : YİĞİT ULUKAYA Ünvan : SİTE MÜDÜRÜ Telefon : 905497223774 E-posta : info@soyakgoztepesitesi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Apartman Görevlisi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497223774
info@soyakgoztepesitesi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Apartman Görevlisi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Apartman Görevlisi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.