İŞ İLANI DETAYI

Asil Yakıt bünyesinde istihdam edilmek üzere; damperli kamyon 10 teker, kırkayak kullanabilecek , E sınıf ehliyetli, SRC 4 belgesine sahip şoför aranmaktadır.İlana başvuru yapmayı düşünen adaylar ilan metni sonunda bulunan 'Başvur' butonuna tıkladıktan sonra 0462 221 07 27 nolu numaradan randevu alarak, İskenderpaşa mahGazipaşa CadUlusoy aptNo:2 Kat:5 D:9 adresindeki büroda görüşmeye gidebilirler.


-deneyimli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜRBULAK MAH. MENEKŞE SOK. ORTAHİSAR TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : faruk bey Ünvan : Telefon : 904622210727 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : E Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Ortahisar
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904622210727

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg ORTAHİSAR veya Edmeg Trabzon Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder