İŞ İLANI DETAYI

Amortisör üretimi yapılan firmada kalite kontrol biriminde değerlendirilmek üzere, yetiştirmek üzere Kalite Kontrol operatörü alınacaktırÖncelikli işi olarak giriş kalite bölümünde destek verecek olup, proses kalite süreçlerine destek verilmesi de planlanmaktadır.Giriş Kalite : Fabrikada, tedarikçilerden gelen yarı mamüllerin örnekleme yöntemine göre, giriş kontrollerinin yapılması ve raporlanmasıProses Kontrol : Üretim tezgahlarından çıkan ürünlerin belirli süreler içerisinde ölçüsel olarak kontrollerinin yapılması ve raporlanmasıFinal Kontrol : Fabrikamızdan, müşterilere gidecek olan ürünlerin, belirli prosedürlere göre final kontrollerinin yapılması ve sevk onayı verilmesi- Çalışma saatleri: 07:45 - 17:45 Hafta içi, cumartesi pazar tatil.- 5 farklı servis güzergahı vardırFirmaya gelip yüzyüze görüşme yapılması gerekmektedir. -Bayramlarda A101 kartı verilmektedirBu yıl için 2500 TL idi Servis güzergahına uzak olup vasıta kullanan olursa yol ücretleri ödeniyor.- İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıTercihen meslek lisesi mezunu, kalite operatörü olarak daha önce tecrübeli olması tercih edilir, uzun soluklu çalışma düşüncesi olan, gerektiğinde mesaiye kalabilecek adaylar tercihimizdir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -44 (14.06.2002 - 17.05.1980 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAYAPA OSB. ORKİDE CAD. NO:6 NİLÜFER BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : HURİYE SARIKAYA Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902244951510 E-posta : huriye@turkas.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902244951510
huriye@turkas.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg NİLÜFER veya Edmeg Bursa Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder