İŞ İLANI DETAYI

Tercihen Makine Resim Konstrüksiyon bölümlerinden mezun.Tercihen Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okulu mezunu KadınMakina imalatında ve kalite kontrolde en az 2-3 yıl tecrubeli olması.talaşlı imalat konusunda bilgi sahibi.Teknik resim okuma bilgisine sahipKalite kontrol pozisyonunda deneyimli veya öğrenmek isteyenÖlçü aletlerini kullanmasını bilenMihengir, kumpas, mikrometre, mastar gibi kalite kontrol ekipmanları kullanımına hakimTercihen 3 Boyutlu Ölçüm Cihazı CMM ve optik ölçüm makinası kullanımında deneyimliMs Office programlarına hakimÖğrenmeye ve kendinisini geliştirmeye açıkYetiştirilmek üzereSorumluluk alabilecekTakım Çalışmasına yatkınİletişim becerileri yüksek, sonuç odaklıAraç kullanma ehliyeti olanÇalışma Saatleri : Hafta İçi : 08:00-18:00Uzun vadede bizlerle çalışma sağlayabilecek bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.


Üretim süreçlerinde kalite kontrol faaliyetlerinin yürütülmesi,Gelen malzeme, ara ürün ve nihai ürünlerin kalite kontrol standartlarına uygunluğunun denetlenmesi,Ürünlerin kalite kontrolünü gerçekleştirmek ve raporlamakKalite kontrol kayıtlarının tutulması ve raporlanması,Kalite kontrol ekipmanlarının kontrol ve düzenini sağlamakKalite kontrol prosedürlerinin geliştirilmesine yönelik önerilerde bulunulması,Kalite sorunlarına neden olan faktörlerin analizi ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi,İlgili departmanlarla iş birliği içinde çalışarak sürekli iyileştirme faaliyetlerine katkıda bulunulması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAFER MAH. YENİ SAN SİT. İMALAT 8. SOK. ÇORLU TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORLU , ERGENE İrtibat Bilgileri : İsim : YÜKSEL BEY Ünvan : Telefon : 905444846333 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çorlu
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905444846333

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ÇORLU veya Edmeg Tekirdağ Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder