İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda istihdam edilmek üzere;Kalite planlarında belirtilen kalite kontrol testlerini yapmakÜretim sürecinin kalite kontrol prosedür ve talimatlarına uygun işleyişini sağlamakNumune ürünleri düzenlemek ve gerekli numune analizlerini yapmakGünlük çalışmaların, gıda güvenliği, çevre ve iş güvenliği sistemleri ve kurallarına uygun gerçekleşmesini sağlamak ve denetlemekMakine ve ekipman temizliğinin yapılmasını sağlamak,Fabrikanın koymuş olduğu Kalite, Çevre, İş Güvenliği, Gıda Güvenliği ve Enerji Yönetim kurallarına göre işlerini yürütmek,gibi görevleri yerine getirecek, MEVSİMLİK olarak çalışacak personeller aranmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun olmuş olan,Öğrenmeye açık olan,Vardiyalı sistemde çalışabilecek olan,Tercihen MS Office programları kullanabilen,Isparta’da ikamet eden veya edebilecek olan,personeller aranmaktadır. Görüşme için mail veya telefon ile iletişime geçilmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FANDAS KÖYÜ SÜLEYMAN DEMİREL OSB DIŞ KAPI NO:11/5 GÖNEN/ISPARTA ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ISPARTA MERKEZ , KEÇİBORLU , GÖNEN/ISPARTA İrtibat Bilgileri : İsim : Aysu AVCI Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 908508513002 E-posta : aysu.avci@cci.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908508513002
aysu.avci@cci.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder