İŞ İLANI DETAYI

· Firmamızın Kalite Yönetim Sistemleri ve sertifikasyon süreçlerinde sorumluluk almak ve sürekliliğini sağlayarak Toplam Kalite Yönetim sistemlerinin takibi ve yerine getirilmesi,· Ürün/üretimin standartlara uygunluğunun tespiti ve takibini sağlamak, Ürün kalitesinin korunması ve geliştirilmesi ile ilgili çalışmalara katılıp, önerilerde bulunabilecek. · Üretim ve üretim sonrasında yaşanan/yaşanabilecek hatalar ve uygunsuzluklar ile ilgili analiz ve önleyici çalışmaları yaparak müşteri beklentilerine uygun ürünlerin üretilmesini ve sevk edilmesini sağlamak,· Belirlenen süreç hedefleri ile aksiyon faaliyetlerini takip etmek, Süreçlerle ilgili Risk & Fırsat analizleri çalışmalarını koordine etmek,· Süreç analizi ve operasyonel mükemmellik süreci kapsamında üretim ve destek birimlerde faaliyetler gerçekleştirmek,· Müşterilerin ve üretim birimlerinin kalite problemlerinin takibini ve düzeltici faaliyet planlarını çıkartarak çözümünü sağlamak,· Sorumlu olduğu sürecin sürekli iyileştirilmesine, verimliliğin artırılmasına, maliyetlerin azaltılmasına yönelik öneri geliştirmek ve üstlerine önermek,· Üretim ilerledikçe ara kontrollerin yapılması ve raporlanması,· Final kontrollerinin yapılması ve sonuç hakkında gerekli raporlamanın yapılması,Belirtilen nitelikleri taşıyan personel alımı yapılacaktır.


Üniversitelerin Kimya, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği,Kimyagerlik bölümlerinden mezunPlastik sektöründen yönetsel deneyim sahibi tercih sebebidirTERCİHEN POLİMER BİLGİSİNE SAHİPISO9001: -ISO14001 ve ISO 45001 yönetim sistemleri hakkında bilgi sahibi olup bunları uygulatabilecek, Dokümantasyon yönetimi bilgi ve becerisine sahip,TSE-PATENT-KOSGEB gibi kurum işlemlerini gerçekleştirebilecek,Kalite iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında ilgili bölümlere liderlik edebilecek, gerekli eğitimleri verebilecek,Kalite Kontrol, Proses Kontrol ve Son Kalite Kontrol planlarını oluşturup takip edebilecek,Kalite Kontrol aşamasında risk faktörlerini belirleyip bu faktörleri kontrol altına almak için gerekli tedbirleri alarak çözüm önerileri geliştirebilen,Müşteri şikayetleri, iç hatalar, tedarikçi zincirinden oluşan ve oluşabilecek potansiyel hatalarla ilgili düzeltici ve önleyici faaliyet süreçlerini yönetebilen,İş takip ve raporlama konularında tecrübeli,Yazılı ve sözlü etkin iletişim kurabilen, müşteri memnuniyeti kalite anlayışını benimsemiş,MS Office programlarını iyi derece de kullanabilen,Servis güzergahımız yalnızca TEMELLİ, POLATLI, ,ELVANKENT,FATİH, SİNCAN bölgeleridir.İletişim yalnızca mail üzerinden olacaktır. Cv’lerinizi mail olarak göndermeniz rica olunur .


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 28- -40 (8.06.1996 - 10.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALIKÖY BAŞKENT O.S.B. MAH. BAŞKENT BULVARI NO:77 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : iletisim@arangul.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
iletisim@arangul.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg SİNCAN veya Edmeg Ankara Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder