İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıİK süreçlerinin iyileştirilmesi ve sistem geliştirilmesi çalışmalarına destek verilmesi,İK süreçlerine ait raporlamalara destek verilmesi,İşe giriş ve işten çıkış işlemlerinde operasyon desteği sağlanması,İşe alım sürecine destek verilmesi, mülakatlar için gerekli randevuları ayarlanması,Çalışan özlük bilgilerine ilişkin evrakı temin edilmesi, dosyalanması, sistemde güncel tutulmasının sağlanması,Stajyer temini, görüşmeleri, evrak temini süreçlerine destek verilmesi,İzinlerin takibi ve izin kayıtlarının tutulmasının sağlanması,Çalışan eğitimleri ile ilgili yapılacak planlamalarına destek verilmesi,Şirket içi iletişimi güçlendirecek çalışmaların organize edilmesine destek olunması,İK faaliyetleri alanında tüm işlere destek olunması.


SorumluluklarÜniversitelerin Çalışma Ekonomisi, İşletme, Endüstri Mühendisliği, Psikoloji vb. lisans bölümlerinden mezun, Daha önce İnsan Kaynakları bölümünde staj yapmış,Kariyerine İnsan Kaynakları alanında devam etmek isteyen,MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen,Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,Sonuç odaklı,Ekip çalışmasına yatkın, Analitik düşünebilen adayların başvurularını bekliyoruz. Aranan NiteliklerTürkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı tarafından desteklenen bu pozisyona başvuracak kişilerin aşağıdaki kriteri sağlaması gerekmektedir.Herhangi bir devlet üniversitesinden 2023 Haziran ayı ve sonrasında mezun olmuş,Diploma notunun 4’lük sisteme göre en az 2,5/ 100'lük sistemde 65 puan ve üzeri olması,Daha önce tam zamanlı çalışmamış olması Stajlar ve dönemsel çalışmalar bu kapsamda değildirTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,Programa katkıda bulunabilecek ve yararlanabilecek niteliklere sahip olması,12 ay boyunca programa katılıp, tam zamanlı Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı için çalışmayı taahhüt etmesi,12 ay boyunca İlk Fırsat Akademisi kapsamında sunulan eğitim programlarına tam katılacağını taahhüt etmesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3516.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3516.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PRF. DR HIFZI ÖZCAN CD. NO: 8 K.BAKKALKÖY ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Hümeyra Atalay Ünvan : ik. sorumlusu Telefon : E-posta : humeyraatalay@tscv.org.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
humeyraatalay@tscv.org.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!